CONSTRUCCIONS GAMS, GESTIÓ I PROJECTES CONSTRUCCIONS GAMS, GESTIÓ I PROJECTES
CONSTRUCCIONS GAMS, GESTIÓ I PROJECTES

ÚLTIMS PROJECTES

EMPRESA

Construccions GAMS va obrir les seves portes al juny de l’ any 2009 per tal de donar servei i qualitat en les seves activitats.

Som una empresa jove i dinàmica formada per professionals amb anys d’experiència a obres grans i reformes, tan a nivell particular com d’ empresa.

A Construccions GAMS tenim cura del més mínim detall tant als grans projectes com a les petites reformes.

La nostra àmplia gama de serveis està coordinada des de la nostra oficina tècnica, supervisant els nostres col·laboradors i assessors, controlant en tot moment la correcta execució de l’obra.

El nostre lema és integrar-nos al màxim a cadascun dels nostres projectes per tal d’aconseguir que els nostres projectes obtinguin una excel·lent qualitat tant a nivell de direcció com d’execució.

Construccions GAMS compta amb una àmplia gama d’ industrials i col·laboradors per tal de poder desenvolupar treballs i projectes innovadors que puguin satisfer als nostres clients més exigents.

Volem agrair expressament la confiança demostrada pels nostres clients al donar-nos l’oportunitat d’ executar els seus projectes a tots els nivells, tan constructius com creatius.

Les persones interessades en conèixer més detalladament la gama de serveis de la nostra empresa, poden veure a l’apartat de serveis, fotos de les obres realitzades.

Esperem comptar amb la seva confiança. CONSTRUCCIONS GAMS GESTIO I PROJECTES.

Construccions Gams, Gestió i Projectes, S.L. · c/ vallespir, 23, local · 08970 Sant Joan Despi - Barcelona TEL.616669547-618839939 info@construccionsgams.com